medin.dk

Om klinikken

”Vores klinik blev grundlagt i 2019 af Ahmed Aziz, overlæge i hjertesygdomme og Maria Egebjerg Wellejus Olsen, hjertesygeplejerske. Klinikken er placeret med udsigt til Lillebælt og ikke langt fra motorvejsafkørslen i Middelfart. Vores klinik har et stærkt fundament med en bred erfaring og viden indenfor vores fagområder.

Det er en ny klinik med speciale i hjertemedicinske speciallægeundersøgelser for private og forsikringspatienter, helbredsundersøgelser. Herudover har vi indgået et samarbejde med Mette Jørgensen fra fysiokompagni med henblik på udarbejdelse af træningsprogrammer og individualiseret kostvejledning. Mette Jørgensen er uddannet fysioterapeut med en efterudannelse i kost og ernæring. Fælles for os alle tre er, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, og behandlingerne bliver udført af yderst kompetente fagpersoner. Du vil altid blive mødt af et engageret og omsorgsfuldt personale.

Vi prioriterer kvalitet, professionalisme, tryghed og fortrolighed særdeles højt og går meget op i, at den enkelte klient får den bedste oplevelse og viden med sig. Vores formål er at formidle en grundig viden omkring sundhed, sygdom og helbredstilstande til vores klienter. Vi tilpasser os efter vores klienter, og åbner derfor gerne dørene om aftenen eller i weekenden.

“Vores vision er at rådgive vores klienter, udfra de forudsætninger, som de hver især besidder. Vi vægter tillid, diskretion og loyalitet særdeles højt.”