medin.dk

Om Os

Vores klinik blev grundlagt i 2019. Vores mål er at formidle viden for at hjælpe vores klienter ud fra de forudsætninger, som de besidder.

Vi tilpasser os vores klienter, og åbner derfor gerne dørene om aftenen eller i weekenden.

Hvis man er et firma, kommer vi ligeledes gerne ud til jer med vores udstyr, hvis I stiller undersøgelseslokaler til rådighed.

Vi sammensætter vores produkter ud fra klientens behov, og skræddersyer gerne et tilbud tilpasset behovet hos dig eller din virksomhed.

ANSATTE I KLINIKKEN

ahmad aziz

Ahmed Aziz
Speciallæge i hjertemedicin

E Mail: Aziz@medin.dk

Ahmed er uddannet som speciallæge i hjertemedicin på Odense Universitetshospital. Udover at være ejer af klinikken er han en hyppig anvendt foredragsholder og underviser. Ahmed har en særlig interesse for hjertekarsygdomme på baggrund af åreforkalkning og behandling af disse med ballonudvidelse og medicin.

Læs mere

medin.dk

Maria Egeberg Wellejus Olsen
Sygeplejerske og hjertestopsinstruktør

E Mail: Maria@medin.dk

Maria blev færdiguddannet som sygeplejerske i 2013. Siden har hun arbejdet som sygeplejerske på en hjerteafdeling. Herudover har Maria efteruddannet sig med kurser indenfor behandling af akutte patienter. Maria kan godt lide at formidle sin viden på en letforståelig måde, hvilket hun bl.a. har praktiseret som underviser på diverse hjertestopskurser.

Læs mere

medin.dk

Samarbejdspartner

Mette Jørgensen

E-mail: info@medin.dk

Fysioterapeut og kostvejleder

Mette blev uddannet som fysioterapeut i 2014 og har siden arbejdet både i Danmark og udlandet. I 2016 tog Mette uddannelse som kostvejleder. Mette’s store force er at skræddersy både træningsprogrammer og kostvejledning ud fra de forudsætninger, som den enkelte besidder.