medin.dk

Om Os

Vores klinik blev grundlagt i 2019. Vores mål er at formidle viden for at hjælpe vores klienter ud fra de forudsætninger, som de besidder.

Vi tilpasser os vores klienter, og åbner derfor gerne dørene om aftenen eller i weekenden.

Hvis man er et firma, kommer vi ligeledes gerne ud til jer med vores udstyr, hvis I stiller undersøgelseslokaler til rådighed.

Vi sammensætter vores produkter ud fra klientens behov, og skræddersyer gerne et tilbud tilpasset behovet hos dig eller din virksomhed.

ANSATTE I KLINIKKEN

ahmad aziz

Ahmed Aziz
Speciallæge i hjertemedicin

E Mail: Aziz@medin.dk

Ahmed er uddannet som speciallæge i hjertemedicin på Odense Universitetshospital. Udover at være ejer af klinikken er han en hyppig anvendt foredragsholder og underviser. Ahmed har en særlig interesse for hjertekarsygdomme på baggrund af åreforkalkning og behandling af disse med ballonudvidelse og medicin.

Læs mere

medin.dk

Maria Egeberg Wellejus Olsen
Sygeplejerske og hjertestopsinstruktør

E Mail: Maria@medin.dk

Maria blev færdiguddannet som sygeplejerske i 2013. Siden har hun arbejdet som sygeplejerske på en hjerteafdeling. Herudover har Maria efteruddannet sig med kurser indenfor behandling af akutte patienter. Maria kan godt lide at formidle sin viden på en letforståelig måde, hvilket hun bl.a. har praktiseret som underviser på diverse hjertestopskurser.

Læs mere

Speciallæge i hjertemedicin

Ulrik Hintze

E-mail: info@medin.dk

Ulrik er Speciallæge i hjertemedicin og arbejder, ud over vores klinik, som overlæge på hjertemedicinsk afdeling i Esbjerg. Ulrik har særinteresse indenfor hjerterytmeforstyrrelser og anlægger herudover pacemakere til behandling af hjerterytmeforstyrrelser i sin dagligdag.

Speciallæge i hjertemedicin

Christina Oxlund

E-mail: info@medin.dk

Christina er Speciallæge i hjertemedicin og arbejder, ud over vores klinik, som afdelingslæge på hjertemedicinsk afdeling i Esbjerg. Christina har særinteresse indenfor behandling af hjertesvigt og MR skanninger af hjertet.

Herudover er Christina ekspert i behandling af forhøjet blodtryk.

Speciallæge i lungemedicin

Arman Arshad

E-mail: info@medin.dk

Arman er Speciallæge i Lungemedicin og arbejder, ud over vores klinik, som overlægelæge på lungemedicinsk afdeling på Odense Universitetshospital i Odense. I Odense er Arman uddannelsesansvarlig overlæge, samt ansvarlig overlæge for udredning af lungecancer.

Speciallæge i lungemedicin

Hanne Madsen

E-mail: info@medin.dk

Hanne er Speciallæge i Lungemedicin og arbejder, ud over vores klinik, som overlægelæge på lungemedicinsk afdeling på Odense Universitetshospital i Svendborg.

Hanne har tidligere været ledende overlæge på Lungemedicinsk afdeling i Odense og har derudover også speciale i klinisk farmakologi. Herudover har Hanne været igennem en to-årig uddannelsesstilling ved allergicenteret i Odense.

Sygeplejerske

Beathe Nielsen

E-mail: info@medin.dk

Beathe er vores sygeplejerske i klinikken. Hun har fra tidligere en stor erfaring indenfor hjertemedicinske undersøgelser og har gennemført oplæring indenfor lungemedicinske undersøgelser.

Beathe vil I som oftest møde i forbindelse med påmontering af monitoreringsudstyr til monitorering af hjerterytmen eller ved lungetests inden undersøgelsen hos en af vores lungelæger.

Sekretær

Fie Birk

E-mail: Fie@medin.dk

Fie er den venlige stemme, som I vil møde i telefonen, eller hvis I kigger forbi klinikken i dagtiden. Hun er blæksprutten i klinikken, som hjælper med at få enderne til at mødes.

Lægesekretær

Tanja Høybye

E-mail: Info@medin.dk

Tanja er vores skrivende sekretær. Hun er ikke så ofte fysisk i klinikken, men sørger for at notaterne bliver skrevet i vores journaler og formidlet til egen læge.