Alle vores speciallægeundersøgelser foretages af en speciallæge i relevant speciale. Nedenfor kan du se de ydelser, som vi tilbyder aktuelt. Hvis du har andre ønsker, sammensætter vi gerne et undersøgelsesprogram efter dine ønsker.
+45 31167070

Konsultationstider:

Efter aftale

info@medin.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: kl. 09:00-13:00

Din

Sundhedspartner

Privathospital i Middelfart

Hos os vægter vi fagligheden højt. Derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, som ud over det faglige også sætter en ære i kommunikationen med vores klienter. Vi bestræber os på at kommunikere på et sprog, som vores patienter og klienter forstår.

Faglighed, tryghed & nærvær

Om os

Vores klinik blev grundlagt som privat hjerteklinik i oktober 2019 af hjertelæge Ahmed og hjertesygeplejerske Maria. Hovedformålet med klinikken er at skabe en sfære, hvor der er tid til patienten og fokus på kommunikationen. Vi sætter en ære i at kommunikere i et sprog, som vores patienter og klienter forstår.Vores udvikling

Klinikken oplevede stor succes fra starten og er i dag udvidet med lungemedicin, neurologi, helbredsundersøgelser for private og erhverv samt sportsfysiologi, herunder konditest for motionister såvel som elite sportsudøvere.


Personalesammensætningen har udviklet sig tilsvarende, men vores fokus på kvalitet og kommunikation er den samme. Vi er i dag et sammentømret team af hjertelæger, lungelæger, neurologer, medicinstuderende, sygeplejersker, konsulenter og vores sekretærer. Vi deler alle den grundlæggende passion for at levere høj kvalitet uden at gå på kompromis.

SENESTE NYHEDER


Neurologisk undersøgelse hos Medin.dk

12/08-2022

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi har tilknyttet speciallæge i neurologi Stefanie Binzer som konsulent hos Medin.dk. Det betyder, at vi fremover også vil kunne tilbyde neurologiske undersøgelser i vores klinik.

Medin.dk har fået en makeover.

12/08-2022

Vi har fået en ny hjemmeside. Vi har tilstræbt et enkelt design, som er nem at navigere i. Giv endelig din mening til at kende. Det sætter vi pris på.