Alle vores speciallægeundersøgelser foretages af en speciallæge i relevant speciale. Nedenfor kan du se de ydelser, som vi tilbyder aktuelt. Hvis du har andre ønsker, sammensætter vi gerne et undersøgelsesprogram efter dine ønsker.
+45 31167070

Konsultationstider:

Efter aftale

info@medin.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: kl. 09:00-13:00

Din

Sundhedspartner

Privathospital i Middelfart

Hos os vægter vi fagligheden højt. Derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, som ud over det faglige også sætter en ære i kommunikationen med vores klienter. Vi bestræber os på at kommunikere på et sprog, som vores patienter og klienter forstår.

Vaccination

For firmaer og privatpersoner

Hos Medin tilbyder vi vaccinationer i forbindelse med din rejse. Vi tilpasser åbningstiderne til vores klienter, så du kan blive vaccineret, også når din læge holder fri. Vi følger altid de anbefalinger, som er udarbejdet af Statens Serum Institut.


Vi tilbyder også firmavaccination, f.eks. mod influenza.


Vaccinationen foregår altid i trygge omgivelser, hvor vi i forbindelse med vaccinationen vil observere dig i henhold til gældende retningslinier. På den måde sikrer vi os, at du får rette behandling, selv hvis du skulle være en af de få, som reagerer allergisk overfor vaccinen.


Tidsbestilling

Kontakt os på enten 31167070 eller info@medin.dk for tidsbestilling.

SENESTE NYHEDER


Neurologisk undersøgelse hos Medin.dk

12/08-2022

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi har tilknyttet speciallæge i neurologi Stefanie Binzer som konsulent hos Medin.dk. Det betyder, at vi fremover også vil kunne tilbyde neurologiske undersøgelser i vores klinik.

Medin.dk har fået en makeover.

12/08-2022

Vi har fået en ny hjemmeside. Vi har tilstræbt et enkelt design, som er nem at navigere i. Giv endelig din mening til at kende. Det sætter vi pris på.