Alle vores speciallægeundersøgelser foretages af en speciallæge i relevant speciale. Nedenfor kan du se de ydelser, som vi tilbyder aktuelt. Hvis du har andre ønsker, sammensætter vi gerne et undersøgelsesprogram efter dine ønsker.
+45 31167070

Konsultationstider:

Efter aftale

info@medin.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: kl. 09:00-13:00

Din

Sundhedspartner

Privathospital i Middelfart

Hos os vægter vi fagligheden højt. Derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, som ud over det faglige også sætter en ære i kommunikationen med vores klienter. Vi bestræber os på at kommunikere på et sprog, som vores patienter og klienter forstår.

Erhverv

Helbredsundersøgelse

Der er mange gode grunde til at tilbyde dine medarbejdere en periodisk/årlig helbredsundersøgelse. Det har indvirkning på trivslen, arbejdsglæden, sygefraværet og i sidste ende produktiviteten. Det vil også give bedre muligheder for fastholdelse og rekruttering.

Ved alle os vores helbredsundersøgelser tager vores sundhedspersonale tiden til, at give en klar og fyldig forståelse af undersøgelsens resultat.


Vores undersøgelser indeholder blandt andet:

  • Blodtryk
  • EKG
  • Lungefunktions screening
  • Blodsukker
  • Kolesterol

For virksomheden

Regelmæssige helbredsundersøgelser reducerer sygefraværet og forbedrer arbejdsmiljøet og dermed i sidste ende produktiviteten og bundlinjen. Tidlig opsporing af fx. kredsløbssygdomme giver mulighed for en indsats, som forebygger risikoen for langtidssygemeldinger og dermed risikoen for at virksomheden skal undvære sine nøglemedarbejdere i længere tid. Natarbejde stiller høje krav til medarbejdernes helbred. Det skyldes primært, at den sædvanlige døgnrytme brydes. Det er derfor også obligatorisk, at virksomhederne tilbyder ansatte med natarbejde et årligt helbredstjek, som er gratis for medarbejderen. Vi tilbyder vores løsninger hos jer og i tæt dialog i forhold til jeres specifikke behov


For medarbejderen

Kropsanalysen foregår ved anvendelse af en vægt, som sender små impulser ind i kroppen via dine fødder. Ud fra responsen på disse impulser, kan man bestemme kroppens sammensætning af fedt, muskel og knoglemasse samt kroppens biologiske alder.


Natarbejde

At arbejde om natten er forbundet med en række helbredsrisici, som primært skyldes, at den sædvanlige døgnrytme brydes og at søvnkvaliteten ofte er dårligere. Ved natarbejde eller skifteholdsarbejde ses således hyppigere forekomst af tilstande som søvnbesvær, psykiske problemstillinger herunder stress, kredsløbsforstyrrelser m.m. Derfor er der al mulig god grund til at passe godt på dine medarbejdere, der har nat- og skifteholdsarbejde. Hvis dine medarbejder har mere end 300 timers natarbejde om året skal de ifølge lovgivning tilbydes en obligatorisk helbredsundersøgelse, der kan vise om helbredet påvirkes af natarbejdet. Undersøgelsen tager udgangspunkt i et spørgeskema, inklusive måling af blodtryk, kolesterol og blodsukker m.m. Medin.dks sundhedspersonale gennemgår svarene på


Sådan bygger Medin.dk helbredsundersøgelsen op.

Samarbejdet med Medin.dk er nemt og ukompliceret og selve helbredsundersøgelserne tilrettelægges så de mindst muligt griber ind og forstyrrer din virksomheds drift og dagligdag. Vi har alt udstyr med. Det eneste din virksomhed skal stille til rådighed er et diskret lokale og at dine medarbejdere kan afsætte den fornødne tid til test og undersøgelse. Efter virksomhedens ønsker og medarbejdernes samtykke kan dataene for sundhedstjekkene formidles i en anonymiseret rapport, der viser medarbejders sundhedsmæssige tilstand samt der giver forslag til sundhedsfremmende tiltag. Det er særdeles vigtigt for Medin.dks arbejde,at ingen medarbejder går fra undersøgelsen med resultater, de ikke kan forholde sig til.


Blodtryk og puls

Forhøjet blodtryk er en hyppig tilstand blandt den danske befolkning. Højt blodtryk giver ikke altid symptomer i sig selv, men kan føre til udvikling af hjertekarsygdomme. Måling af puls giver mulighed for at fange evt. hjerterytme forstyrrelser og igangsætte behandling for disse.


EKG

Kan afsløre evt. hjerterytmeforstyrrelser og give mistanke om bygningsfejl i hjertet.


Blodsukker og kolesterol

Begge dele måles ved en prik i fingeren. Sukkersyge er en hyppigt forekommende livsstilssygdom i den vestlige verden. I starten vil man ved sukkersyge ikke opleve nogen symptomer. Dog kan det stadig have skadevirkninger på koncentrationsevnen og kredsløbet. Forhøjede kolesterolværdier øger risikoen for hjertekar sygdomme væsentlig


Blodprøve pakke

Blodprøvepakken kan anvendes til monitorering af blodprocenten samt nyre- og leverfunktion. Hos mænd over 50 kan der suppleres med PSA, som kan afsløre en prostatacancer på tidlig stadie.


Lungefunktionsundersøgelse

Kan opdage begyndende påvirkning af lungefunktionen, især hos rygere.


Urinundersøgelse

Viser om der er tegn på sukkersyge eller nyresygdom.


Arbejdstest

Arbejdstest viser kredsløbets reaktion på belastning. Ved arbejdstest anvendes en cykel til at belaste kroppen, mens man foretager kontinuerlig EKG-monitorering. Undersøgelsen kan afsløre visse former for kredsløbssygdomme samt estimering af kondital. Man har i studier påvist en sammenhæng imellem nedsat kredsløbsrespons og evnen til at koncentrere sig.


Kropsanalyse

For medarbejderne giver vished om ens sundhedstilstand større tryghed og velvære. Det giver større trivsel og livskvalitet og som igen har en positiv indvirkning på både arbejds- og privatlivet. Et periodiske sundhedstjek kan være med til at forebygge eller tidligt opspore sygdomme, så der kan indsættes en effektiv og hurtig behandling. Med en virksomhedsordning slipper medarbejderne for at skulle bruge tid på lægebesøg, der oftest skal passes ind i en travl hverdag. Medin kommer til virksomheden, når der er tilmeldt minimum 10 medarbejdere til undersøgelsen.


Klinisk undersøgelse og individuel rapport

Ingen undersøgelse uden en grundig forklaring. Alle vores undersøgelser afsluttes med en klinisk undersøgelse med stetoskopi af hjertet og lungerne samt undersøgelsesrapport for den enkelte – dette for at skabe den bedste forståelse resultaterne af de foretagne undersøgelser. Det sætter vi en stor ære i.
Priser

Alle priser er ex. moms


Basis

Indeholder: Blodtryk, Vægt, BMI, Lungefunktion, EKG, Kropsanalyse, Blodsukker, Kolesteroltal, Urinundersøgelse
Varighed 40min.
ved > 10stk: 2.195,-
ved > 50stk: 1.995,-

2.495,-

Udvidet

Indeholder: Basis pakke + arbejdstest med estimeret kondital
Varighed 65min.
ved > 10stk: 2.595,-
ved > 50stk: 2.395,-

2.995,-

Udvidet +

Indeholder: Udvidet pakke + udvidet blodprøvepakke
Varighed 80min.
ved > 10stk: 3.695,-
ved > 50stk: 3.495,-

4.295,-

Natarbejde

Spørgeskema, måling af højde, vægt, blodtryk og puls. Kropsskomposition. Fingerprik blodprøve, blodsukker, kolesterol. Samtale med sundhedsperson
Varighed 40min.
ved > 10stk: 1.295,-
ved > 50stk: 1.095,-

1.695,-

Vores konsulent Poul Erik står klar til en snak omkring jeres virksomhed og jeres individuelle behov. Vi skræddersyer gerne en løsning, der matcher jeres virksomhed.
Mail: poulerik@medin.dk Mobil: 2337 3182


SENESTE NYHEDER


Nyt Speciale - ortopædkirurgi

28/4-2024

Nu kan vi præsentere endnu et speciale ved Medin Privatklinik. Vi har indgået et samarbejde med Overlæge Vilhelm Engell, som har stor erfaring i behandling af ortopædkirurgiske sygdomme. Vilhelm er til dagligt overlæge på Århus Universitetshospital og vil ud over undersøgelse og udredning af ortopædkirurgiske sygdomme også foretage mindre operationer på klinikken. Vi glæder os til kunne hjælpe endnu flere patienter i vores klinik.

Nyt Speciale - urinvejskirurgi og sexologisk udredning

8/4-2024

Nu tilbyder vi også undersøgelser for sygdomme i urinvejene -herunder udredning for vandladningsbesvær og impotens. Til formålet har vi indgået et samarbejde med Overlæge Lasse Bro, som har stor erfaring i behandling af urinvejssygdomme. Til dagligt arbejder Lasse på Odense Universitetshospital, hvor han også beskæftiger sig med operationer hos børn".

Privat lægeordning

26/11-2023

Fra 1/12 starter vores nye lægeordning, som indeholder adgang til sundhedsservices mellem kl. 8 og kl. 20. Ordningen er særlig interessant for dem. som har lang ventetid hos egen læge, eller som ønsker en sundhedsfaglig sparring efter eget ønske samt har brug for en mere fleksibel tilgang til lægesystemet. Læs mere under "Privat lægeordning med vagt".

DC-konvertering hos Medin Privatklinik

1/10-2023

Vi har nu fået mulighed for stødbehandling (DC-konvertering) af hjerterytmen hos Medin Privatklinik. Behandlingen kan foregå i fuld narkose eller i såkaldt "rus". Behandlingen kan udføres indenfor få dage, også udenfor normale åbningstider. Hvis du vil høre nærmere, så kontakt os pr. mail eller i vores telefontid.

Neurologisk undersøgelse hos Medin.dk

12/08-2022

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi har tilknyttet speciallæge i neurologi Stefanie Binzer som konsulent hos Medin.dk. Det betyder, at vi fremover også vil kunne tilbyde neurologiske undersøgelser i vores klinik.

Medin.dk har fået en makeover.

12/08-2022

Vi har fået en ny hjemmeside. Vi har tilstræbt et enkelt design, som er nem at navigere i. Giv endelig din mening til at kende. Det sætter vi pris på.