Alle vores speciallægeundersøgelser foretages af en speciallæge i relevant speciale. Nedenfor kan du se de ydelser, som vi tilbyder aktuelt. Hvis du har andre ønsker, sammensætter vi gerne et undersøgelsesprogram efter dine ønsker.
+45 31167070

Konsultationstider:

Efter aftale

info@medin.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: kl. 09:00-13:00

Din

Sundhedspartner

Privathospital i Middelfart

Hos os vægter vi fagligheden højt. Derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, som ud over det faglige også sætter en ære i kommunikationen med vores klienter. Vi bestræber os på at kommunikere på et sprog, som vores patienter og klienter forstår.

Hjertescreening af atleter

Pludselig hjertedød (SCD*) forbundet med fysisk aktivitet er en sjælden, men alvorlig hændelse, som udover den påvirkede rammer hele staben omkring en klub. Ofre kan være unge og tilsyneladende raske.
Selvom mange af disse dødsfald er uforklarlige, rummer et betydeligt antal underliggende udiagnosticeret kardiovaskulær sygdom.
Som følge heraf er der stor interesse for tidlig identifikation af risikopersoner, for hvem passende aktivitetsrestriktioner kan implementeres for at minimere risikoen for SCD. En række internationale idrætsforbund såsom fx. FIFA anbefaler regelmæssige hjertemæssige screeninger af elite sportsudøvere.
*SCD = Sudden Cardiac Death

Udstyr

Hos Medin.dk bruger vi udelukkende professionelt udstyr, som skal sikre dig at dine resultater og data er valide og dermed også retningsvisende.


Formål med screening

Det primære formål med screening af atleter for hjertepatologi er at identificere personer med højere risiko for SCD, hvis prognose kan forbedres med en intervention (fx. behandling af den underliggende patologi, aktivitetsmodifikation eller begrænsning).Tilgangen til screening af atleter afhænger til dels af atletens alder sammen med det forventede aktivitetsniveau (dvs. konkurrence- versus rekreativ træning).Priser


Basis

Her foretages testene ved en sundhedsperson. Testen gennemgås efterfølgende af en hjertespecialist og rapporten tilsendes atleten.
inderholder: EKG, Blodtryk, Krops densitet, Højde, vægt.
Varighed 15 min
Ved 10 tests eller flere kan dette udføres hos jer.

395,-

Basis+

Indeholder: EKG, Arbejdstest (Arb. EKG), Blodtryk, Højde, vægt
Varighed 45 min
Ved 5 tests eller flere kan dette udføres hos jer.

1.595,-

Udvidet

Indeholer: EKG, Blodtryk, Højde, vægt, Krops densitet, Ultralydsskanning af hjerte, Vurdering ved hjertespecialist, Klinisk undersøgelse ved sundhedspersonale
Varighed 45min
Ved 5 tests eller flere kan dette udføres hos jer

2.995,-

Tillæg

Ultralydskanning af hjertet 2.500,-
Båndoptagelse af hjerterytmen(Holter) 2.000,-
Blodprøver 1.200,-
Laktattest 300,-

SENESTE NYHEDER


Neurologisk undersøgelse hos Medin.dk

12/08-2022

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi har tilknyttet speciallæge i neurologi Stefanie Binzer som konsulent hos Medin.dk. Det betyder, at vi fremover også vil kunne tilbyde neurologiske undersøgelser i vores klinik.

Medin.dk har fået en makeover.

12/08-2022

Vi har fået en ny hjemmeside. Vi har tilstræbt et enkelt design, som er nem at navigere i. Giv endelig din mening til at kende. Det sætter vi pris på.