Alle vores speciallægeundersøgelser foretages af en speciallæge i relevant speciale. Nedenfor kan du se de ydelser, som vi tilbyder aktuelt. Hvis du har andre ønsker, sammensætter vi gerne et undersøgelsesprogram efter dine ønsker.
+45 31167070

Konsultationstider:

Efter aftale

info@medin.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: kl. 09:00-13:00

Din

Sundhedspartner

Privathospital i Middelfart

Hos os vægter vi fagligheden højt. Derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, som ud over det faglige også sætter en ære i kommunikationen med vores klienter. Vi bestræber os på at kommunikere på et sprog, som vores patienter og klienter forstår.

Hjertescreening af atleter

Pludselig hjertedød (SCD*) forbundet med fysisk aktivitet er en sjælden, men alvorlig hændelse, som udover den påvirkede rammer hele staben omkring en klub. Ofre kan være unge og tilsyneladende raske.
Selvom mange af disse dødsfald er uforklarlige, rummer et betydeligt antal underliggende udiagnosticeret kardiovaskulær sygdom.
Som følge heraf er der stor interesse for tidlig identifikation af risikopersoner, for hvem passende aktivitetsrestriktioner kan implementeres for at minimere risikoen for SCD. En række internationale idrætsforbund såsom fx. FIFA anbefaler regelmæssige hjertemæssige screeninger af elite sportsudøvere.
*SCD = Sudden Cardiac Death

Udstyr

Hos Medin.dk bruger vi udelukkende professionelt udstyr, som skal sikre dig at dine resultater og data er valide og dermed også retningsvisende.


Formål med screening

Det primære formål med screening af atleter for hjertepatologi er at identificere personer med højere risiko for SCD, hvis prognose kan forbedres med en intervention (fx. behandling af den underliggende patologi, aktivitetsmodifikation eller begrænsning).Tilgangen til screening af atleter afhænger til dels af atletens alder sammen med det forventede aktivitetsniveau (dvs. konkurrence- versus rekreativ træning).Priser


Basis

Her foretages testene ved en sundhedsperson. Testen gennemgås efterfølgende af en hjertespecialist og rapporten tilsendes atleten.
inderholder: EKG, Blodtryk, Krops densitet, Højde, vægt.
Varighed 15 min
Ved 10 tests eller flere kan dette udføres hos jer.

395,-

Basis+

Indeholder: EKG, Arbejdstest (Arb. EKG), Blodtryk, Højde, vægt
Varighed 45 min
Ved 5 tests eller flere kan dette udføres hos jer.

1.595,-

Udvidet

Indeholer: EKG, Blodtryk, Højde, vægt, Krops densitet, Ultralydsskanning af hjerte, Vurdering ved hjertespecialist, Klinisk undersøgelse ved sundhedspersonale
Varighed 45min
Ved 5 tests eller flere kan dette udføres hos jer

2.995,-

Tillæg

Ultralydskanning af hjertet 2.500,-
Båndoptagelse af hjerterytmen(Holter) 2.000,-
Blodprøver 1.200,-
Laktattest 300,-

SENESTE NYHEDER


Nyt Speciale - ortopædkirurgi

28/4-2024

Nu kan vi præsentere endnu et speciale ved Medin Privatklinik. Vi har indgået et samarbejde med Overlæge Vilhelm Engell, som har stor erfaring i behandling af ortopædkirurgiske sygdomme. Vilhelm er til dagligt overlæge på Århus Universitetshospital og vil ud over undersøgelse og udredning af ortopædkirurgiske sygdomme også foretage mindre operationer på klinikken. Vi glæder os til kunne hjælpe endnu flere patienter i vores klinik.

Nyt Speciale - urinvejskirurgi og sexologisk udredning

8/4-2024

Nu tilbyder vi også undersøgelser for sygdomme i urinvejene -herunder udredning for vandladningsbesvær og impotens. Til formålet har vi indgået et samarbejde med Overlæge Lasse Bro, som har stor erfaring i behandling af urinvejssygdomme. Til dagligt arbejder Lasse på Odense Universitetshospital, hvor han også beskæftiger sig med operationer hos børn".

Privat lægeordning

26/11-2023

Fra 1/12 starter vores nye lægeordning, som indeholder adgang til sundhedsservices mellem kl. 8 og kl. 20. Ordningen er særlig interessant for dem. som har lang ventetid hos egen læge, eller som ønsker en sundhedsfaglig sparring efter eget ønske samt har brug for en mere fleksibel tilgang til lægesystemet. Læs mere under "Privat lægeordning med vagt".

DC-konvertering hos Medin Privatklinik

1/10-2023

Vi har nu fået mulighed for stødbehandling (DC-konvertering) af hjerterytmen hos Medin Privatklinik. Behandlingen kan foregå i fuld narkose eller i såkaldt "rus". Behandlingen kan udføres indenfor få dage, også udenfor normale åbningstider. Hvis du vil høre nærmere, så kontakt os pr. mail eller i vores telefontid.

Neurologisk undersøgelse hos Medin.dk

12/08-2022

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi har tilknyttet speciallæge i neurologi Stefanie Binzer som konsulent hos Medin.dk. Det betyder, at vi fremover også vil kunne tilbyde neurologiske undersøgelser i vores klinik.

Medin.dk har fået en makeover.

12/08-2022

Vi har fået en ny hjemmeside. Vi har tilstræbt et enkelt design, som er nem at navigere i. Giv endelig din mening til at kende. Det sætter vi pris på.