Alle vores speciallægeundersøgelser foretages af en speciallæge i relevant speciale. Nedenfor kan du se de ydelser, som vi tilbyder aktuelt. Hvis du har andre ønsker, sammensætter vi gerne et undersøgelsesprogram efter dine ønsker.
+45 31167070

Konsultationstider:

Efter aftale

info@medin.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: kl. 09:00-13:00

Din

Sundhedspartner

Privathospital i Middelfart

Hos os vægter vi fagligheden højt. Derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, som ud over det faglige også sætter en ære i kommunikationen med vores klienter. Vi bestræber os på at kommunikere på et sprog, som vores patienter og klienter forstår.

Hjerte undersøgelse

De kardiologiske speciallægeundersøgelser udføres alle af en speciallæge i hjertemedicinVi tilbyder:

  • Konsultation med en hjertespecialist
  • EKG
  • Ekkokardiografi (ultralydsskanning af hjertet)
  • Holter (båndoptagelse af hjerterytmen)
  • Event (langtidsbåndoptagelse af hjerterytmen)
  • ArbejdsEKG (arbejdstest)
  • Døgn Blodtryksmåling


Priser


EKG samt ultralydskanning af hjertet

EKG og ultralyd af hjertet samt en konsultation med en hjertemedicinsk speciallæge.

4.295,-

EKG

EKG med vurdering ved speciallæge i hjertemedicin (der er her tale om tolkning af EKG og ikke en konsultation)

695,-

EKG samt Konsultation

EKG med lægelig vurdering samt konsultation med en hjertemedicinsk speciallæge.

2.495,-

Journalgennemgang for hjertepatienten

30 min med vores kardiologiske speciallæge, hvor I gennemgår din sygehistorie. Herudover gennemgang af de undersøgelser, som du tidligere har fået foretaget.

2.495,-

Arbejds EKG

Arbejds-EKG er en undersøgelse, som viser, hvordan dit kredsløb reagerer på en belastning. Ved normal arbejds-EKG kan man med stor sandsynlighed udelukke betydende iltmangeltilstand (på grund af forkalkninger) i hjertet.

1.995,-

Holter

Båndoptagelse af hjerterytmen i 2 dage

2.500,-

Event

Båndoptagelse af hjerterytmen i 7 dage

3.200,-

Hjertemedicinske speciallægeerklæringer og helbredsattester

Hjertemedicinske speciallægeerklæringer og helbredsattester til brug for forsikringsselskaber, jobcentre eller ved andre behov.

5.995,-

SENESTE NYHEDER


Nyt Speciale - ortopædkirurgi

28/4-2024

Nu kan vi præsentere endnu et speciale ved Medin Privatklinik. Vi har indgået et samarbejde med Overlæge Vilhelm Engell, som har stor erfaring i behandling af ortopædkirurgiske sygdomme. Vilhelm er til dagligt overlæge på Århus Universitetshospital og vil ud over undersøgelse og udredning af ortopædkirurgiske sygdomme også foretage mindre operationer på klinikken. Vi glæder os til kunne hjælpe endnu flere patienter i vores klinik.

Nyt Speciale - urinvejskirurgi og sexologisk udredning

8/4-2024

Nu tilbyder vi også undersøgelser for sygdomme i urinvejene -herunder udredning for vandladningsbesvær og impotens. Til formålet har vi indgået et samarbejde med Overlæge Lasse Bro, som har stor erfaring i behandling af urinvejssygdomme. Til dagligt arbejder Lasse på Odense Universitetshospital, hvor han også beskæftiger sig med operationer hos børn".

Privat lægeordning

26/11-2023

Fra 1/12 starter vores nye lægeordning, som indeholder adgang til sundhedsservices mellem kl. 8 og kl. 20. Ordningen er særlig interessant for dem. som har lang ventetid hos egen læge, eller som ønsker en sundhedsfaglig sparring efter eget ønske samt har brug for en mere fleksibel tilgang til lægesystemet. Læs mere under "Privat lægeordning med vagt".

DC-konvertering hos Medin Privatklinik

1/10-2023

Vi har nu fået mulighed for stødbehandling (DC-konvertering) af hjerterytmen hos Medin Privatklinik. Behandlingen kan foregå i fuld narkose eller i såkaldt "rus". Behandlingen kan udføres indenfor få dage, også udenfor normale åbningstider. Hvis du vil høre nærmere, så kontakt os pr. mail eller i vores telefontid.

Neurologisk undersøgelse hos Medin.dk

12/08-2022

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi har tilknyttet speciallæge i neurologi Stefanie Binzer som konsulent hos Medin.dk. Det betyder, at vi fremover også vil kunne tilbyde neurologiske undersøgelser i vores klinik.

Medin.dk har fået en makeover.

12/08-2022

Vi har fået en ny hjemmeside. Vi har tilstræbt et enkelt design, som er nem at navigere i. Giv endelig din mening til at kende. Det sætter vi pris på.