Alle vores speciallægeundersøgelser foretages af en speciallæge i relevant speciale. Nedenfor kan du se de ydelser, som vi tilbyder aktuelt. Hvis du har andre ønsker, sammensætter vi gerne et undersøgelsesprogram efter dine ønsker.
+45 31167070

Konsultationstider:

Efter aftale

info@medin.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: kl. 09:00-13:00

Din

Sundhedspartner

Privathospital i Middelfart

Hos os vægter vi fagligheden højt. Derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, som ud over det faglige også sætter en ære i kommunikationen med vores klienter. Vi bestræber os på at kommunikere på et sprog, som vores patienter og klienter forstår.

Neurologisk undersøgelse

Indenfor neurologi tilbyder vi forundersøgelse ved en neurologisk speciallæge. Prisen for undersøgelsen er 2500,- Her vil man lave en plan for videre udredning.

Neurologisk udredning kræver som regel, at man efterfølgende laver diverse skanninger, som vil medføre ekstra omkostninger i forbindelse med udredningen.
Hvilke skanninger, man har behov for afklares i forbindelse med forundersøgelsen. Disse skanninger kan også foretages i regi af de offentlige sygehuse med den ventetid, som der er her. I såfald har man ikke selv nogen udgifter til skanningerne.


SENESTE NYHEDER


Neurologisk undersøgelse hos Medin.dk

12/08-2022

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi har tilknyttet speciallæge i neurologi Stefanie Binzer som konsulent hos Medin.dk. Det betyder, at vi fremover også vil kunne tilbyde neurologiske undersøgelser i vores klinik.

Medin.dk har fået en makeover.

12/08-2022

Vi har fået en ny hjemmeside. Vi har tilstræbt et enkelt design, som er nem at navigere i. Giv endelig din mening til at kende. Det sætter vi pris på.