Alle vores speciallægeundersøgelser foretages af en speciallæge i relevant speciale. Nedenfor kan du se de ydelser, som vi tilbyder aktuelt. Hvis du har andre ønsker, sammensætter vi gerne et undersøgelsesprogram efter dine ønsker.
+45 31167070

Konsultationstider:

Efter aftale

info@medin.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: kl. 09:00-13:00

Din

Sundhedspartner

Privathospital i Middelfart

Hos os vægter vi fagligheden højt. Derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, som ud over det faglige også sætter en ære i kommunikationen med vores klienter. Vi bestræber os på at kommunikere på et sprog, som vores patienter og klienter forstår.

Sportsfysiologi

Hvorfor VO2max?

Mangler du redskaber og reel data til planlægning af din træning og er ambitionerne til mere - så er en VO2max test et vigtig skridt i din udvikling


En VO2max vil forsyne dig med data, der skal klæde dig på til en bedre udnyttelse af din træning og er dermed et stærkt redskab i at nå dine fremtidige målsætninger.


Udstyr

Hos Medin.dk bruger vi udelukkende professionelt udstyr, som skal sikre dig at dine resultater og data er valide og dermed også retningsvisende.


Dataudtræk fra vores test

  • Måling af VO2-max og definering af aerobt og Anaerobt arbejde.
  • SUBmax måling
  • Laktat profil (tilvalg)
  • Indsigt i træningszoner og intensiteter.
  • Pulsprofil
  • Mulighed for måling af basaltsstofskifte
  • Kropsdensitet, fedt, muskel, knogle

VO2max CYKELTEST PROCEDURE

Individualiseret opvarmning ud fra valgt testform. Belastning øges enten konstant eller med bestemte intervaller, afhængigt af valg af testprotokol. Belastningen fortsætter indtil udmattelse, så man ikke kan fortsætte. Kontinuerlig registrering af watt/hastighed og puls. Laktat måles via blodprøve fra fingerspids (kun test med laktat).Priser


VO2maxtest

VO2max test på cykel. Forklaring og uddybelse af data.

Varighed 40min

+800 for nr 2 test

1.195,-

VO2SUBmax

Cykel trappetest Forklaring og uddybelse af data

Varighed 40min

+800 for nr 2 test

1.295,-

Individuel

Vi skræddersyer gerne løsningen til dig eller din klubs behov. Rabatløsninger ved flere end 5 undersøgelser. Opnå specialaftaler ved gentagende aftaler.


Tilkøb

Kropsdensitet, fedt, muskel- og knoglesammensætning 145,-

Måling af basaltstofskifte 295,-

SENESTE NYHEDER


Neurologisk undersøgelse hos Medin.dk

12/08-2022

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi har tilknyttet speciallæge i neurologi Stefanie Binzer som konsulent hos Medin.dk. Det betyder, at vi fremover også vil kunne tilbyde neurologiske undersøgelser i vores klinik.

Medin.dk har fået en makeover.

12/08-2022

Vi har fået en ny hjemmeside. Vi har tilstræbt et enkelt design, som er nem at navigere i. Giv endelig din mening til at kende. Det sætter vi pris på.