Alle vores speciallægeundersøgelser foretages af en speciallæge i relevant speciale. Nedenfor kan du se de ydelser, som vi tilbyder aktuelt. Hvis du har andre ønsker, sammensætter vi gerne et undersøgelsesprogram efter dine ønsker.
+45 31167070

Konsultationstider:

Efter aftale

info@medin.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: kl. 09:00-13:00

Din

Sundhedspartner

Privathospital i Middelfart

Hos os vægter vi fagligheden højt. Derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, som ud over det faglige også sætter en ære i kommunikationen med vores klienter. Vi bestræber os på at kommunikere på et sprog, som vores patienter og klienter forstår.

Sportsfysiologi

Hvorfor VO2max?

Mangler du redskaber og reel data til planlægning af din træning og er ambitionerne til mere - så er en VO2max test et vigtig skridt i din udvikling


En VO2max vil forsyne dig med data, der skal klæde dig på til en bedre udnyttelse af din træning og er dermed et stærkt redskab i at nå dine fremtidige målsætninger.


Udstyr

Hos Medin.dk bruger vi udelukkende professionelt udstyr, som skal sikre dig at dine resultater og data er valide og dermed også retningsvisende.


Dataudtræk fra vores test

  • Måling af VO2-max og definering af aerobt og Anaerobt arbejde.
  • SUBmax måling
  • Laktat profil (tilvalg)
  • Indsigt i træningszoner og intensiteter.
  • Pulsprofil
  • Mulighed for måling af basaltsstofskifte
  • Kropsdensitet, fedt, muskel, knogle

VO2max CYKELTEST PROCEDURE

Individualiseret opvarmning ud fra valgt testform. Belastning øges enten konstant eller med bestemte intervaller, afhængigt af valg af testprotokol. Belastningen fortsætter indtil udmattelse, så man ikke kan fortsætte. Kontinuerlig registrering af watt/hastighed og puls. Laktat måles via blodprøve fra fingerspids (kun test med laktat).Priser


VO2maxtest

VO2max test på cykel. Forklaring og uddybelse af data.

Varighed 40min

+800 for nr 2 test

1.195,-

VO2SUBmax

Cykel trappetest Forklaring og uddybelse af data

Varighed 40min

+800 for nr 2 test

1.295,-

Individuel

Vi skræddersyer gerne løsningen til dig eller din klubs behov. Rabatløsninger ved flere end 5 undersøgelser. Opnå specialaftaler ved gentagende aftaler.


Tilkøb

Kropsdensitet, fedt, muskel- og knoglesammensætning 145,-

Måling af basaltstofskifte 295,-

SENESTE NYHEDER


Nyt Speciale - ortopædkirurgi

28/4-2024

Nu kan vi præsentere endnu et speciale ved Medin Privatklinik. Vi har indgået et samarbejde med Overlæge Vilhelm Engell, som har stor erfaring i behandling af ortopædkirurgiske sygdomme. Vilhelm er til dagligt overlæge på Århus Universitetshospital og vil ud over undersøgelse og udredning af ortopædkirurgiske sygdomme også foretage mindre operationer på klinikken. Vi glæder os til kunne hjælpe endnu flere patienter i vores klinik.

Nyt Speciale - urinvejskirurgi og sexologisk udredning

8/4-2024

Nu tilbyder vi også undersøgelser for sygdomme i urinvejene -herunder udredning for vandladningsbesvær og impotens. Til formålet har vi indgået et samarbejde med Overlæge Lasse Bro, som har stor erfaring i behandling af urinvejssygdomme. Til dagligt arbejder Lasse på Odense Universitetshospital, hvor han også beskæftiger sig med operationer hos børn".

Privat lægeordning

26/11-2023

Fra 1/12 starter vores nye lægeordning, som indeholder adgang til sundhedsservices mellem kl. 8 og kl. 20. Ordningen er særlig interessant for dem. som har lang ventetid hos egen læge, eller som ønsker en sundhedsfaglig sparring efter eget ønske samt har brug for en mere fleksibel tilgang til lægesystemet. Læs mere under "Privat lægeordning med vagt".

DC-konvertering hos Medin Privatklinik

1/10-2023

Vi har nu fået mulighed for stødbehandling (DC-konvertering) af hjerterytmen hos Medin Privatklinik. Behandlingen kan foregå i fuld narkose eller i såkaldt "rus". Behandlingen kan udføres indenfor få dage, også udenfor normale åbningstider. Hvis du vil høre nærmere, så kontakt os pr. mail eller i vores telefontid.

Neurologisk undersøgelse hos Medin.dk

12/08-2022

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi har tilknyttet speciallæge i neurologi Stefanie Binzer som konsulent hos Medin.dk. Det betyder, at vi fremover også vil kunne tilbyde neurologiske undersøgelser i vores klinik.

Medin.dk har fået en makeover.

12/08-2022

Vi har fået en ny hjemmeside. Vi har tilstræbt et enkelt design, som er nem at navigere i. Giv endelig din mening til at kende. Det sætter vi pris på.